Jag har ätit en...


och jag ser ljuset...

en annan grej då, alltså idag va jätteskoj, mycket snicksnack i skolan... sånt är ju kul! sedan håller jag också på att dö för jag håller på att explodera, jag vill i alla fall få ur mig all frustration, fast det är inte frustration det är frågan om för känslan är positiv på något vänster, och ordet frustration låter negativt... hmm, jag tror jag behöver dansa. Japp jag är sugen på att sprattla!

och jag ser ljuset...

Jonathan Johansson



Plupp!

Visst är det lustigt

Jag skulle kunna räkna upp en hel hand men pojkar jag är smått förälskad i, eller det räcker inte förresten, skulle nog behöva fem händer, eller nej förresten, fler. Som exempel kan jag visa en liten förälskelse.



Och nu känner jag mig som när jag var liten, samma problem och lite löjlig på det!

Sova en sväng snart!

Drottning Kristina



Ja, så är fallet!

Dagens Nyheter

Idag damp Dagens Nyheter ner från dörren! Hade tänkt få lite koll!
Hejsålänge!

Alltid lika kul!

Ja det är nog min favoritfilm. Var hemma hos Carlsson igår och kollade på Oh Brother Where Art Thou. Roligt! Vi kollade på Let's Dance också, och  så åt vi paj och chips och godis som luktade kattkiss kissmiss eller blomma, men det smakade gott faktiskt (alltså inte kattkiss). Vi skulle åka pulka och ha snöbollskrig men när tiden var kommen hade alla däckat/deckat??! Det får bli en tidigare syssla om det ska bli nåt kanske... inte vet jag, hade sett fram emot det, ikväll kanske eller imorrn, eller plugga.

 

Ciao!

Nästa vecka

Jag och Julle upptäckte igår att Anna Ternheim och Nina Kinert spelade nästa torsdag i Vara Konserthus, då måste man ju ta tillfället i akt och pallra sig dit, så det gör vi så klart! Mm vad trevligt det kommer bli!




Inte nog med det! Sedan drar jag till Norge och lyssnar på The Soundtrack of Our Lives i Oslo och leker med min storasyster!



Men först lite skola! (vi har fått våra jättesköna och jättefina mjukiskläder som nog kommer pryda våra vackra kroppar rätt så frekvent framöver)

Födelsedagsfest!

Inom loppet av jättefå dagar fyller massvis av mina vänner år, det är roligt! Det måste vara något speciellt med sommaren.
Igår hade Karin kalas ute i Vinninga (första gången jag var där) Hon fyller 19 imorgon, Linda fyllde igår och Serena i onsdags.







Nu ska jag ut och leka med Sofia i det fina vinterlandskapet! So long!

En romantisk historia

I tisdags på kvällen bestämde mor och jag oss för att ta en tripp ner till Göteborg, det var dags att hitta något att skyla sig med på balen. Onsdagen spenderades alltså på stan. Vi hittade en supersöt liten gammelrosa sak då vi inte hittade den här:



För att fira gick vi och åt i Feskekörka, mmm, en fröjd för munnen men likaså för ögat, så fint var det!

Sedan fortsatte vi en stund på stan, sedan åkte vi hem till storasyster med vars en semla, jag provade klänningen och sedan åkte vi till Ikea, sedan blev det Top Model (jippi att mckey vann) och sedan åkte vi hem till Lidköping!

Hejsålänge!

lite skoj



tack elli!

Min granne

Sitter här och lyssnar på Leonard Cohen genom väggen! Festligt... tur att dom har bra musiksmak annars hade vägggrejen vart helt jobbig. När jag kom hem stängde dörren och tog av mig mina kläder hörde jag det, supertydligt; first we take Manhattan, then we take Berlin...baby baby oooh. Jag brast ut i ett blygsamt glädjetjut... då höjdes volymen.



Jag träffade en ängel också idag på vägen hem från jobbet. Jag var på Hemköp och handlade, men pinsamt nog när jag skulle betala så räckte inte pengarna på kortet, efter en liten funderare beslutade jag mig för att ta bort mjölken. När jag just skulle gå därifrån mötte jag en dam som kom mot mig och gav mig en tjugilapp och sa åt mig att gå tillbaka och köpa den, försökte säga att det inte var nödvändigt, men då sa hon att jag behövde mjölken! Jag var tvungen att kolla på mina händer om jag kanske hade vita prickar på naglarna, men det hade jag inte.
Sån vill jag också vara...

God kväll!

some things cost more than you realise

kolla:



hejsålänge!

Agenutten, 2 år

Igår så kom som sagt Agnes och Filippa hem till Kållandsö, deras päron var också där. Agnes fyllde två i veckan så jag hade köpt en eller två presenter, en bok och såpbubblor. Boken handlade om världens finaste dockhus. Jag tror att Filippa blev gladare än Agnes...



Nu ska jag fortsätta jobba!
sen ska jag hem och käka älgbiffar!

Snor och grejer

Sitter här och är sjuk.
I helgen ska jag jobba och leka med mina små favoriter Agnes och Filippa!!!



Puss och kram

RSS 2.0