KaffeApelsinKaffe

4:an är på, har kollat på nyhetsmorgon sedan sju imorse, är det inte konstigt att när man får sova ut så går det inte. Men det är skönt att komma upp. Har hällt i mig en kanna kaffe och tryckt i mig en apelsin och är redo för en ny dag. Jag tänkte ta mig ner på stan en sväng vid tio sedan kommer Elina på elvakaffe och ska hjälpa mig med mitt hår. Sjysst hon é. Gravid också. I eftermiddag bär det uppåt till Fille och Agenutten, det är på tiden, kommer bergis inte känna igen töserna.

Evelina ska med i bilen! Tjoho, har inte sett henne på jättelänge!

YLVALIE 9 ÅR CLARA 18 ÅR

Grattis Clara i förskott och hoppas du får en rolig dag/kväll/natt imorgon!

The Pulpit Rock


redo. jullan. johanni. julla. jullis.

hmhm. en dags resa.

fnissfniss.

början på en lååång dag.

det är tusen ggr högre än som syns! skitskraj!

blondis och rödis.

tittut.

börjar kännas.

julia sockersöt.

börjar närmas.

framme. mm.

604 m höga. regn. hagel. snö. solsken.

yay.

njuta lite.

hitch hika dit en mil gick bra men sen vart man kanske för ofräch för att plockas upp, inte vet jag.

3 km kvar.

framme snart hos bussen.

hemvägen spenderades i en spännande bok.

Tusen Takk för en kul helg! Tjejer!

StAvAnGeR

Tomorrow... Hoppas vi inte halkar av stolen!



Ha en kul helg då da!

Kaptenen

Igår spenderade jag eftermiddagen i hamnen i pappas hytt.



Tjingeling!

Snopet

Jag jobbar inte idag. När jag kom dit med en blöt rumpa eftersom jag råkade sätta den på sadeln var roffe där, dubbelt på schemat! Snopet!

....................................................................................................................................................................

Helgen slut om cirka 3 timmar

Freddy:

CHICKFACTOR



Kvällen in my crib. Flickorna, chirre, godis och TV. Trevligt.

Saturday:

Hostellet. Hej Kalle. Film: Die Fälscher.



Dimanche:

Efter en heldag på jobbet mötte jag Thorsten och vi avslutade dagen med balans där vi vecklade ut oss som blommor och svajade som träd bland mycket annat, till mystisk musik. Det var avslappnande.

So long!

Regniga sommardagar

Jag saknar de dagarna dagar som denna! Har jobbat hela dagen och är inte färdig än, men till skillnad från för några timmar sen är det lugna bananer.




Nästa helg ska Johanna och Las Julias till Världens Minsta Storstad!

Ja Rebecka du är väl hemma då...

Eller utomlands? :-(
Du är bergis utomlands!

Wrapped Up In Books

Jag har precis beslutat mig för att strunta i lektion nummer ett idag för att göra bättre ifrån mig på ett prov imorgon. Smart nej det vet jag inte, beror på hur man ser på saken. Faller detta under kategorin pliktetik, konsekvensetik eller sinnelagsetik?



God morgon i alla fall, det är mulet.

Åker föressten till Uppsala snart med mora. Helgen vecka 44 dvs. efter Stavanger.

Bajs

Idag på jobbet ringde det en som ville bo som hette något med ljudet bajs i sig. Skratt skratt, icke bra julle, icke bra.

Fick brev från vägverket idag! Det ni!

Ciao!

Chicago

Dit vill Julia åka. Hon spelade Chicago hela kvällen igår och kan inte tänka på annat. Så kan det vara för henne ibland. Hon har mycket läxor att dona med, hon underlättar studierna med lite musik. En hand i himlen ljuder i högtalarna.



So long!

Ester kom hit kvinna

Jag saknar tösabiten för mycket nu. Jag får abstinensbesvär.




Good Nite!

Into the wild

Ikväll blir det film.



Och sen en bild på Kate för hon är lite snygg.



Ha en god kväll!

Spinning och Svimning

Imorse var jag så duktig att jag åkte in med mamma som började klockan sju så släppte hon av mig vid Friskis kvart i så att jag kunde gå på ett spinningpass. hua mig. Det var jag, en äldre dam och ledaren. På stretchningen svimmade jag. Det var tydligen inte så ovanligt :) hade inte ätit frukost, tänkte göra det efteråt.

Jag överdrev lite jag svimmade inte men kunde inte stå upp eftersom det svartnade för ögonen, var tvungen att sätta mig på golvet för jag tappade balansen och det kändes som om jag skulle spy. Sedan fick jag en kopp kaffe och köpte en drickyoughurt och satt där tills jag mådde bättre... mycket spännande morgon vill jag lova!

Skolan väntar, snart är det helg! Marte o Simme kommer, kanske Acko också.



Ha det!

Videokväll hos Karin

Efter ännu en skoldag gick jag till min lya utan att ta av mig skorna för att gå fram på stan för att gå till Synsam på synundersökning för att kunna köpa linser för att gå och köpa blomma till Elina som fyller idag för att gå till jobbet och lämna dentill henne, dricka kaffe, äta banan, karin kom för att sedan med mig gå till Allvideo och hyra film för att sedan gå skiljda vägar, jag till friskis, hon hem, jag för att sedan efter jympa promenera hem till henne för att checka filmen vi hyrde, en med Helen Hunt, tänkvärd, pausa för att kolla på desperata hemmafruar, för att sedan kolla färdigt rullen, för att sedan gå hem för att nu hoppa in i duschen för att sedan hoppa i sängs. trötttrötttrött.

Natti!

Intryck och Avtryck

Jag tyckte det skulle bli hemskt tråkigt i svenskan idag, men nu har vi fått häftet till NP och fått reda på temat till NP. PM:t till det muntliga ska in nästa fredag... käre min tid. Hittade en jättefin bild i häftet dock. Kaffe är gott, ska nog sätta på en kanna nu så att jag inte somnar.



About a Girl

Tjadå!

Nattvandring och 50-årskalas

Igår träffades jag med Rebecka och Vicky och Ellene och Emilio och Saral. Flickornas mamma fyllde 5 10. Vi va lite tuffa och gick ut och promenerade till mystisk musik.





Sista kortet tog jag idag när jag kom hem från jobbet. Pappa plockade päron.

Buller och bång

Jag vaknade av vinden och åskan. Det var mysigt, på vägen till jobbet var det fullt med barr, tur att det inte var träd för det hade blitt så mycket svårare. Jag höll på att blåsa omkull på vägen från bilen till postlådan, postlådan till jobbdörren, som tur var så gjorde jag inte det. Det är mysigt. Just nu serverar jag frulle till kappseglare, senare idag serverar jag lunch till ett teatersällskap.

God morgon!

Morsning Korsning

Nu är det morgon och jag gick precis upp efter en god natts sömn i min sköna säng. Kaffet puttrar i kannan och jag är redo för en ny dag, en ny helg. Frukosten kallar.



Beckan ser jag nog imorrn. Gött! Tur att hennes morsa fyller 50 ibland.

Have a happy day!

Mostrar på äventyr

Igår kväll åkte jag med mor och far till Götet för att fira min moster Britt-Maries 63 års dag hemma hos min andra moster Eva. Spenderade mestadelen av tiden i soffan och kollade i en massa gamla fotoalbum, medans pappa och en annan man som jobbar som läkare i Kongo bestämde att dit skulle jag efter gymnasiet och checka läget under 3 månaders tid, tja... varför inte.





Eva och min yngsta moster Gunilla.

Idag har jag och mamma strosat runt på stan i Göteborg och hittat en fin väska till henne, ett par brallor till mig och haft det allmänt trevligt. Sedan tog jag spårvagnen hem till Acko (i vilken jag blev kallad för en snygg pudding av en äldre knepig man) och kollade på TV tills mor och far avklarat sina visiter hos vänner och bekanta.

Kvällen avslutades hos två underbara chicks; Cam o Karin!

Dags att sova kanske...

RSS 2.0