WIMS


Hejsålänge!

Den obeskrivliga känslan

Mina favoriter:
Vicky Christina Barcelona


Blow

Pulp Fiction

Vit Oleander

Girl, Interrupted

A love song for Bobby Long


Jag lyssnar på Juliette Gréco och ordnar det sista med hemtentan
Hejsålänge!

Att misslyckas med maten

är skitjobbigt
Hejsålänge!

Dance Dance Dance

Daamn!

I wanna move like Beyoncé!
Hejsålänge!

Rumpa

I helgen har jag inte gjort så mycket, men det jag har gjort har vart oh så givande. I lördags startades dagen med träning, sedan blev det plugg på Carolina Rediviva. Kvällen avrundades med nötter framför OC hemma hos Brokoko och det var dundermysigt, jag saknar det så!!!! nostalgitripp. Igår var jag på mässa i Uppsala Domkyrka, det var så högtidligt och kändes så fint så dit kommer jag gå igen. Sedan var jag återigen och tränade, lite gym, så att jag får en snygg kropp till sommarn ni vet. Sedan träffade jag Beckan som jag gick och åt lunch med på Café Årummet som jag älskar, sedan samlades vi, Evelina och Ester hos mig för att sitta och samtala om diverse ting och kolla på Solsidan! Beck stannade kvar och sov här och det gillade jag skarpt. Jag gillar mina vänner mycket.

Hejsålänge!

Magiska minneN

Jag har två speciella minnen som föralltid sitter etsade i mitt hjärta.

Minne 1:
En sen kväll i Ohio när jag sprang ut till vägen för att bli uppplockad av min vän Casie, vi skulle på konsert vill jag minnas. I skymningen ser jag hur åkern på andra sidan fullkomligt glittrar, och jag förstod inte vad det var; det var första gången jag såg eldflugor.


 

Minne 2:

Jag och Ester är och tågluffar, vi anländer till Venedig tidigt på morgonen, halv fem om jag minns rätt. Vi fick lämna våra väskor på hotellet där vi skulle bo men det var för tidigt att checka in. Så vi fick strosa runt på Venedigs gator och broar tills det blev ljust och se hur staden vakna till liv, vi satte oss tysta på ett café, drack cappucino och läste tidningen, skrev vykort och njöt. Det var magiskt.

Hejsålänge!


det är mkt som snurrar runt i skallen så här års


hejsålänge!

snygga muskler och en bra låt


hejsålänge!

l e t t h e c h i l d r e n l o s e i t l e t t h e c h i l d r e n u s e i t l e t a l l t h e c h i l d r e n b o o g i e.............


hejsålänge!
dagen: Kspecial, etik, rachel zoe, plugg, storveta?

RSS 2.0