Vad ska det här betyda?


sug på den ni...

Solstrålar

Det kommer hända så mycket framöver! Maskerad skulle man kunna säga nästkommande helg. Sedan är det påsk, Helgen därefter drar man till Uppsala för att sedan dra vidare till Londres. Sedan kommer man hem från London till Uppsala, sedan hem. Och helgen efter det är det Maj. OMG. :O

Host

Sista gången jag kollade på klockan i natt hade den slagit fyra. Jag har träningsvärk i magen! från allt hostande that is...

kul

Yes!

Jag hittade en vit fin känning idag! Och Jonathan var toppen.
Yes!

HUA, jag längtar

jag längtar ggr tusen!
fast sen kommer jag gråta.
ja tänk när man slutar skolan, då kommer allt vara annorlunda... ojojoj.

men sommaren kommer innehålla mycket kul tror jag.
det är så roligt att rebecka dras hitåt!
wow, det är roligt!


mm, fin klänning alltså, den vill man ju ha när man springer ut men den hittar jag inte... skit! men det lär ju finnas hur många fler som helst.

imorgon iaf. ska till göteborg och möta upp mina systrar, martini kommer från norge och jag från lidköping och anna-klara ska vi bo hos, så att alla vet det... lyssna på jonathan johansson var det juh.

 

Kiss & Byes

det är okej du får komma nu...



Linda och Julia i våras.



så att man kan sitta i gräset och fika!

Jag har bakat muffins!

98 dagar kvar var det igår

till studenten... Wowiwa! Imorgon 96!



ibland är man snyggare

Lalala

Norway

Jag kom hem från Norge igår, åkte dit i fredags. Det var en jättekul helg. Vi åt pizza och kollade på Jane Eyre (typ 4 h), sjöng, provade varandras kläder, sedan sov vi länge länge, åt frukost länge länge länge. Det är bland det bästa som finns. Vi drog till Oslo och sprang runt lite i affärer, åt på Lorry (en rar/märklig restaurang med en massa uppstoppade björnar, älghuvuden, bilder med mera) sedan drog vi till Rockefeller och lyssnade på Dungen och Soundtrack... brabra. Vi kom hem tidigt på morgonen, sov till eftermiddagen slängde oss ut i skogen, beställde pizza och kollade på Babettes gästabud på kvällen, sedan kollade vi på något UFO-program om något ljusfenomen i Norge som man undrade vad det var. Igår missade jag nästan bussen, men jag missade den inte.



Åh jag har så fina tänder!

RSS 2.0